Hét podium waar vrouwen volledig vrij spreken over hun missie

JAAAA Free your mission, on stage komt terug. Vrijdagavond 8 dec. is de tweede editie van dit succesvolle event. De komende maanden komt er meer informatie over de sprekers en het programma. Het gaat weer fantastisch worden, durf je mij daarop te vertrouwen en support jij het werk dat ik doe? Koop dan nu alvast je early bird kaartje met 10 euro korting!


Sale!

Free Your Mission, on stage 8 dec. '23

€ 29,97 € 19,97
Sale!

Free Your Mission, on stage 8 dec. '23

€ 29,97 € 19,97

Vrijdagavond 8 dec. 19:30, Amsterdam Noord, het Concertgemaal.

6 vrouwelijke sprekers en volop kans om te netwerken. 

Wil jij ook spreken? Neem contact op met Sara!

Tot 1 sept. koop jij je early bird kaartje met 10 euro korting.

FREE YOUR MISSION, ON STAGE

Zes vrouwen spreken over hun missie, dat waar ze vol van zijn, over wat belangrijk is voor de wereld en voor jou. Zij spreken volledig vrij, op hun eigen manier, met een hart vol noodzaak.

Dus los van keurslijf, zonder taboes en wars van perfectie. 

Geloof jij ook dat vrouwelijke sprekers de wereld kunnen veranderen? 

En dat dit hard nodig is? 

Kom dan naar Free Your Mission, on stage. 

Een inspirerend programma en volop kans

om te netwerken.


Lees hieronder alles over de eerste, uitverkochte, editie van Free your Mission, on stage van 2 juni '23.PROGRAMMA

Onyema Onwaku, geluk-expert, holistisch presentatiecoach en regisseur zal de zaal warm maken en Sara aankondigen, want ja, ook Sara Bruinsma gaat spreken! Over hoe wij ons als vrouwen vrijer kunnen maken. Vrij om te LEVEN!

Cheyenne Baly, jongeren-ervaringsdeskundige, trainer en spreker. Is host van deze avond.

Zij kondigt aan:

Barbro van der Ham over De Wereld van Genoeg, Rosanne Verstappen over embodied vrouwelijk leiderschap, Wendy Ethard over vitaliteit en gezondheid, Alycia Colijn over mentale kwetsbaarheid van jongeren en  en Iris Kauffman over communicatie, design en buffelboer zijn.

Koop hieronder je ticket en lees alles over de sprekers en de onderwerpen.

WOMEN AND MISSIONS ON STAGE:

1. Afleren is intens en bevrijdend, Onyema Onwuka

Onyema kreeg als kind keelpijn als ze moest spreken. Nu coacht ze gevorderde ondernemers op presentatie, onbewuste ruis én blinde vlekken die mensen gedurende hun leven ontwikkelen. Op avontuur bij Onyema land je eindelijk in je ‘maincharacter’ waardoor je overtuigender overkomt, ook in je business. Neveneffect: een warm netwerk, koers voor je onderneming, zakelijk succes én geluk. Je leven én je business will never be the same.

2. De wereld van genoeg, door Barbro van der Ham

Niet te veel, niet te weinig, maar gewoon genoeg. In de wereld van genoeg staat de unieke kracht van iedereen en genoeg voor iedereen centraal. Barbro gelooft dat we allemaal in harmonie met elkaar en de wereld kunnen leven als we onze unieke gaven inzetten voor de wereld, het collectieve welzijn. Zij is er van overtuigd dat we allemaal genoeg kunnen hebben om een goed leven te hebben. Door uit de ratrace te stappen en te gaan voor jouw genoeg, kunnen we wereld echt tot een betere plek maken. Geloof jij ook in de Wereld van Genoeg?

3. Authentiek en stevig staan in je vrouwelijke leiderschap, door Rosanne Verstappen

Rosanne spreekt over hoe je vanuit embodiment vol zelfvertrouwen leiding kunt nemen als vrouw. Elke vrouw kent het imposter syndrome en het gevoel van onzekerheid dat dat oproept. Rosanne beweert dat de huidige definitie van zelfvertrouwen vrouwen niet helpt. Hoe kun je immers je eigen waarde zien als je niet aan de opgelegde norm voldoet?
Ze spreekt uit eigen ervaring over het effect van je zelfbeeld op de keuzes in je leven.
Wat hebben authenticiteit, leiderschap en lichaamsbewustzijn met elkaar te maken? Dat hoor je in de talk van Rosanne.

4. Food Lover, not a Food Fighter, door Wendy Ethard

"Heb je al gegeten?" en "Ga je zo?" dat zijn de twee zinnen waarmee Wendy is opgegroeid. Met Food als een duidelijke 'Love language' heeft ze pas later geleerd hoe belangrijk het is om je eigen vitaliteit voorop te stellen door aan 'de goede kant' van voeding te blijven. Voor nu en later. Het klinkt eenvoudig maar het vinden van die gezonde levensstijl zonder streng dieet en waarbij je luistert naar je lichaam (en daar naar handelt) is voor veel vrouwen een serieuze zoektocht. Wendy daagt je uit om het als een spel te zien en noemt het The Vitality Game. Speel je mee?

5. Volledig vrij zijn als vrouw in deze wereld, door Sara Bruinsma

Op het schoolplein in Ilpendam, een andere moeder tegen Sara: “Zit jij nog steeds op voetbal? Hoe krijg je dat voor elkaar met twee kinderen?” Sara schrikt van deze vraag. Zoals ze ook schrikt van vrouwen die tegen haar zeggen “ik heb bijna nooit sex met mijn partner, laat staan dat ik klaar kom” of “ik ga pas het podium op als ik vijf kilo ben afgevallen”  of “ik voel me schuldig als ik een weekend alleen weg ga.” Schuld, schaamte, je inhouden, je eigen verlangens niet uitspreken, jezelf aan de kant zetten. Allemaal tekenen dat vrouwen in deze wereld nog steeds niet écht vrij zijn. Dat moet anders! Hoe? Daar praat Sara over in haar zeer persoonlijke talk.

6. We all have superpowers! Are you ready to discover yours? door Iris Kauffman 

Iris zit op een terras in Amsterdam in de zon te vieren dat ze net een nieuwe klus voor branding binnen heeft. Op dat moment krijgt ze een belletje van een man die ze had ontmoet tijdens de opening van een art expositie; of ik een talk voor 750 vrouwen in Mexico wil houden? All payed!! Op dat moment voelt ze zich queen of the world! Yes, Natuurlijk wil ze dat! Ze voelt zich enorm gevleid en fiets op adrenaline terug naar huis. Eenmaal thuis komt de twijfel. Ze heeft die man blijkbaar geïnspireerd, maar hoe? Blijkbaar heeft ze onbewust haar superpower gebruikt en dit is het resultaat. Wil jij ook jouw superpower ontdekken? Iedereen heeft namelijk superpowers, daar is Iris van overtuigd. .

7. Hoe kwetsbaarheid levens redt, door Alycia Colijn

“Ervoor zorgen dat niemand zich meer alleen hoeft te voelen in tijden van mentale kwetsbaarheid”, dat is de missie van Alycia die zichzelf online Mental Fitgirl noemt. Wat die labels te maken hebben met de diagnoses die ze binnen de GGZ kreeg? Ze zeggen allebei niets over wie ze is, en vooral wat ze kan. Als Mental Health Activist legt ze jou uit hoe ook jij kunt helpen om een hele generatie te redden, terwijl de cijfers van de psychische problemen onder jongeren steeds verder uit de hand lopen.

Over de host: Cheyenne Baly

'Tap into your strength and step into your power'. Cheyenne gelooft dat iedereen kan gaan leven vanuit zijn of haar innerlijke kracht. Het is als host van deze avond haar missie om sprekers volledig tot bloei te laten komen. Ze heeft een fijne, kalme energie en is daardoor een verademing tussen al dit 'geweld' van vrouwen met knallende missies. 


Uitverkocht

Free Your Mission, on stage

€ 24,97
Uitverkocht

Free Your Mission, on stage

€ 24,97

Vrijdagavond 2 juni 19:30, Amsterdam Noord, het Concertgemaal.

6 vrouwelijke sprekers en volop kans om te netwerken. 

Adres & route

Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam

Het Concertgemaal zit op de kruising van Buiksloterdijk naar Landsmeerderdijk, op het terrein van Hoogheemraadschap. De ingang kun je bereiken door de helling naar beneden af te rijden, door het hek te gaan en voorlangs het nieuwe gemaal te lopen. 

Parkeren

Het Concertgemaal is goed bereikbaar per auto. Rondom het Concertgemaal is vrij parkeren. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Op de Landsmeerderdijk en Buiksloterdijk zijn voldoende gratis parkeerplaatsen te vinden op korte loopafstand. 

Openbaar vervoer

Bus 34 - vanaf Metrostation Noorderpark naar bushalte Tjalkstraat, dan nog 6 min. lopen
Bus 35 - vanaf Metrostation Noorderpark naar bushalte Nageljongenstraat, dan nog 10 min. lopen