Foto's van de laatste editie van Free your Mission, on stage door Vera Zuurmond. 

FREE YOUR MISSION, ON STAGE

Een inspirerend programma en volop kans om te netwerken

JAAAA Free your mission, on stage komt terug. Vrijdagavond 8 maart 2024, op vrouwendag, is de tweede editie van dit succesvolle event. Het gaat weer fantastisch worden!

Zes vrouwen spreken volledig vrij over dat waar ze VOL van zijn en over dat wat belangrijk is voor jou en voor de wereld. Zij spreken met een hart vol noodzaak, los van keurslijf en zonder taboes over o.a. sisterhood, seks, trauma en tussenruimte.

Geloof jij ook dat vrouwelijke sprekers de wereld kunnen veranderen? En dat dit hard nodig is?

Heb jij zin om de lente goed te starten met een nieuw netwerk vol inspirerende vrouwen? 

Durf jij, letterlijk, in beweging te komen en uit je schulp te stappen?

Kom dan naar Free Your Mission, on stage. 


Een vrijdagavond 8 maart 2024, 19:30, Amsterdam Noord, het Concertgemaal.

Vrouwelijke sprekers en volop kans om te netwerken. 

Hét podium waar vrouwen spreken over hun missie

PROGRAMMA

Sara Bruinsma geeft met een openhartig verhaal een inkijkje in haar manier van werken. Hoe krijgt zij het voor elkaar om vrouwen volledig vrij te laten spreken? Wat is een missie en hoe kun je haar de wereld in slingeren? Je krijgt toepasbare netwerktips en tools van Eva Brouwer en Rosalinda Nieuwboer-Cuvalay waarmee je meteen, ter plekke, kunt gaan netwerken.  Cheyenne Baly, is weer de sprankelende host van deze avond.

Zij kondigt aan:

TEDxAmsterdamWomen spreker Shenin Lebrun over de kracht van sisterhood, Renske Sip over hoe je sexy connectie kunt blijven voelen in je (lange) relatie en Miriam Evers over de magie van tussenruimte.  Sara gaat op het podium in gesprek met Petra Kaandorp over problemen bij de bron aanpakken.  Mila de Bos laat ons zwoel dansen zodat we niet de hele avond stil zitten.

Lees hieronder alles over de sprekers en de onderwerpen.


WOMEN AND MISSIONS ON STAGE:

1. Sisterhood is een werkwoord,  Shenin Lebrun

Achter elke succesvolle vrouw staat een tribe van andere succesvolle vrouwen die haar steunen. Dit is echte Sisterhood. Maar het vinden van die echte ‘sister’ en/of het zijn van een echte ‘sister’ is niet eenvoudig. Tijdens haar carrière van bijna 18 jaar bij een internationaal bedrijf heeft Shenin geen échte Sisterhood ervaren. Pas toen ze de sprong in het diepe waagde om aan haar nieuwe carrière hoofdstuk als ondernemer te beginnen, voelde ze echte ‘sisterhood’ vanuit onverwachte hoeken.

In 2021 richtte Shenin Hustle & Heart Consultancy op.

Tijdens haar talk zal Shenin vertellen over haar eigen ervaring met ‘Sisterhood’ en waarom dit zo'n essentieel onderdeel is geworden van haar business. Haar missie is om de volgende generatie vrouwelijke leiders, ondernemers, makers en meer te ontwikkelen – en om dé Sisterhood community voor vrouwen in ons decennium te creëren.

2. SeksTalk 'Sexy Connectie in Relaties', Renske Julia

“Seks gaat over groeien. Niet over moeten." Renske voelde jarenlang grote weerstand tegen intimiteit met haar,  verder fantastische, partner. Was ze stuk en onze relatie gedoemd? Nee! 

Kom luisteren naar haar verhaal en ontdek de 3 belangrijkste ingrediënten,  waardoor zij en haar partner blokkades overwonnen en die jij kan toepassen voor jouw Sexy Connectie.

Renske: "In deze talk deel ik persoonlijke ervaringen en sexy wisdom en schoffel ik de relatie- en seks mythen onderuit waar we allemaal zo’n last van hebben.”

3. De magie van tussenruimte, Miriam Evers

Ons leven kan soms behoorlijk krap aanvoelen. We proppen onze dagen en weken zo vol, dat er nauwelijks meer ruimte is tussen alles wat we doen. We vullen de tijd eigenlijk altijd in, met activiteiten of prikkels. Ons hoofd loopt daardoor over, ons lichaam verkrampt en dat wat we doen verliest aan betekenis. Het is daarom tijd om radicaal te kiezen voor meer lucht, meer ruimte en momenten van niets, zodat we letterlijk en figuurlijk weer op adem kunnen komen. 

Miriam Evers werkt al jaren als rust-expert “Ik ben gefascineerd door de magie van tussenruimte en de nog niet ingevulde tijd. Als je deze momenten weet te koesteren, ervaar je als vanzelf meer rust”

4. Unleash your Eros, Mila de Bos

Mila de Bos komt een 'Unleash your Eros' dansworkshop geven. In deze dansworkshop zal je ervaren hoe je via beweging contact kunt maken met je lijf, waardoor je je krachtiger voelt en meer ontspannen. Ook gaan we onze sensualiteit wakker schudden via dans, zodat je *Eros vrij kan stromen! Als jouw levensenergie vrij stroomt sprankelen je ogen en voel je je op en top levendig. Dan spreek je niet alleen vanuit je hoofd, maar doet je heerlijke lijf ook mee. Dan sta je er als krachtige vrouw vol levenslust.

*Eros was degene die mensen verliefd maakte door een pijl in hun hart te schieten.

5. Ontdek wat PMA voor jou kan doen! Gesprek met Petra Kaandorp

Jij wilt je volle potentie leven, weten wát je doet en waarom je dat doet. Jouw leven zonder dat je zó je best doet, zonder dat de perfectionist of de pleaser jouw leven bepaalt. Je wilt het leven leven wat bij jou zó goed past, maar je vind het moeilijk om bepaald gedrag of bepaalde gevoelens te veranderen. Ervaar je een soort van sluimerend paniekgevoel met de gedachte “Wat moet ik nou? Ik weet het echt niet meer”!?

Sara kent dat gevoel goed en volgt daarom PMA behandelingen bij Petra. Met Progressive Mental Alignment (PMA) kun je namelijk de oorzaak van onverklaarbare klachten en gedragingen achterhalen en meteen het probleem bij de bron aanpakken. Petra vertelt over deze aanpak in een gesprek met Sara.


Adres & route

Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam

Het Concertgemaal zit op de kruising van Buiksloterdijk naar Landsmeerderdijk, op het terrein van Hoogheemraadschap. De ingang kun je bereiken door de helling naar beneden af te rijden, door het hek te gaan en voorlangs het nieuwe gemaal te lopen. 

Parkeren

Het Concertgemaal is goed bereikbaar per auto. Rondom het Concertgemaal is vrij parkeren. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Op de Landsmeerderdijk en Buiksloterdijk zijn voldoende gratis parkeerplaatsen te vinden op korte loopafstand. 

Openbaar vervoer

Bus 34 - vanaf Metrostation Noorderpark naar bushalte Tjalkstraat, dan nog 6 min. lopen
Bus 35 - vanaf Metrostation Noorderpark naar bushalte Nageljongenstraat, dan nog 10 min. lopen

Lees hieronder alles over de eerste, uitverkochte, editie van Free your Mission, on stage van 2 juni '23.PROGRAMMA

Onyema Onwaku, geluk-expert, holistisch presentatiecoach en regisseur zal de zaal warm maken en Sara aankondigen, want ja, ook Sara Bruinsma gaat spreken! Over hoe wij ons als vrouwen vrijer kunnen maken. Vrij om te LEVEN!

Cheyenne Baly, jongeren-ervaringsdeskundige, trainer en spreker. Is host van deze avond.

Zij kondigt aan:

Barbro van der Ham over De Wereld van Genoeg, Rosanne Verstappen over embodied vrouwelijk leiderschap, Wendy Ethard over vitaliteit en gezondheid, Alycia Colijn over mentale kwetsbaarheid van jongeren en  en Iris Kauffman over communicatie, design en buffelboer zijn.

Koop hieronder je ticket en lees alles over de sprekers en de onderwerpen.

WOMEN AND MISSIONS ON STAGE:

1. Afleren is intens en bevrijdend, Onyema Onwuka

Onyema kreeg als kind keelpijn als ze moest spreken. Nu coacht ze gevorderde ondernemers op presentatie, onbewuste ruis én blinde vlekken die mensen gedurende hun leven ontwikkelen. Op avontuur bij Onyema land je eindelijk in je ‘maincharacter’ waardoor je overtuigender overkomt, ook in je business. Neveneffect: een warm netwerk, koers voor je onderneming, zakelijk succes én geluk. Je leven én je business will never be the same.

2. De wereld van genoeg, door Barbro van der Ham

Niet te veel, niet te weinig, maar gewoon genoeg. In de wereld van genoeg staat de unieke kracht van iedereen en genoeg voor iedereen centraal. Barbro gelooft dat we allemaal in harmonie met elkaar en de wereld kunnen leven als we onze unieke gaven inzetten voor de wereld, het collectieve welzijn. Zij is er van overtuigd dat we allemaal genoeg kunnen hebben om een goed leven te hebben. Door uit de ratrace te stappen en te gaan voor jouw genoeg, kunnen we wereld echt tot een betere plek maken. Geloof jij ook in de Wereld van Genoeg?

3. Authentiek en stevig staan in je vrouwelijke leiderschap, door Rosanne Verstappen

Rosanne spreekt over hoe je vanuit embodiment vol zelfvertrouwen leiding kunt nemen als vrouw. Elke vrouw kent het imposter syndrome en het gevoel van onzekerheid dat dat oproept. Rosanne beweert dat de huidige definitie van zelfvertrouwen vrouwen niet helpt. Hoe kun je immers je eigen waarde zien als je niet aan de opgelegde norm voldoet?
Ze spreekt uit eigen ervaring over het effect van je zelfbeeld op de keuzes in je leven.
Wat hebben authenticiteit, leiderschap en lichaamsbewustzijn met elkaar te maken? Dat hoor je in de talk van Rosanne.

4. Food Lover, not a Food Fighter, door Wendy Ethard

"Heb je al gegeten?" en "Ga je zo?" dat zijn de twee zinnen waarmee Wendy is opgegroeid. Met Food als een duidelijke 'Love language' heeft ze pas later geleerd hoe belangrijk het is om je eigen vitaliteit voorop te stellen door aan 'de goede kant' van voeding te blijven. Voor nu en later. Het klinkt eenvoudig maar het vinden van die gezonde levensstijl zonder streng dieet en waarbij je luistert naar je lichaam (en daar naar handelt) is voor veel vrouwen een serieuze zoektocht. Wendy daagt je uit om het als een spel te zien en noemt het The Vitality Game. Speel je mee?

5. Volledig vrij zijn als vrouw in deze wereld, door Sara Bruinsma

Op het schoolplein in Ilpendam, een andere moeder tegen Sara: “Zit jij nog steeds op voetbal? Hoe krijg je dat voor elkaar met twee kinderen?” Sara schrikt van deze vraag. Zoals ze ook schrikt van vrouwen die tegen haar zeggen “ik heb bijna nooit sex met mijn partner, laat staan dat ik klaar kom” of “ik ga pas het podium op als ik vijf kilo ben afgevallen”  of “ik voel me schuldig als ik een weekend alleen weg ga.” Schuld, schaamte, je inhouden, je eigen verlangens niet uitspreken, jezelf aan de kant zetten. Allemaal tekenen dat vrouwen in deze wereld nog steeds niet écht vrij zijn. Dat moet anders! Hoe? Daar praat Sara over in haar zeer persoonlijke talk.

6. We all have superpowers! Are you ready to discover yours? door Iris Kauffman 

Iris zit op een terras in Amsterdam in de zon te vieren dat ze net een nieuwe klus voor branding binnen heeft. Op dat moment krijgt ze een belletje van een man die ze had ontmoet tijdens de opening van een art expositie; of ik een talk voor 750 vrouwen in Mexico wil houden? All payed!! Op dat moment voelt ze zich queen of the world! Yes, Natuurlijk wil ze dat! Ze voelt zich enorm gevleid en fiets op adrenaline terug naar huis. Eenmaal thuis komt de twijfel. Ze heeft die man blijkbaar geïnspireerd, maar hoe? Blijkbaar heeft ze onbewust haar superpower gebruikt en dit is het resultaat. Wil jij ook jouw superpower ontdekken? Iedereen heeft namelijk superpowers, daar is Iris van overtuigd. .

7. Hoe kwetsbaarheid levens redt, door Alycia Colijn

“Ervoor zorgen dat niemand zich meer alleen hoeft te voelen in tijden van mentale kwetsbaarheid”, dat is de missie van Alycia die zichzelf online Mental Fitgirl noemt. Wat die labels te maken hebben met de diagnoses die ze binnen de GGZ kreeg? Ze zeggen allebei niets over wie ze is, en vooral wat ze kan. Als Mental Health Activist legt ze jou uit hoe ook jij kunt helpen om een hele generatie te redden, terwijl de cijfers van de psychische problemen onder jongeren steeds verder uit de hand lopen.

Over de host: Cheyenne Baly

'Tap into your strength and step into your power'. Cheyenne gelooft dat iedereen kan gaan leven vanuit zijn of haar innerlijke kracht. Het is als host van deze avond haar missie om sprekers volledig tot bloei te laten komen. Ze heeft een fijne, kalme energie en is daardoor een verademing tussen al dit 'geweld' van vrouwen met knallende missies. 


Uitverkocht

Free Your Mission, on stage

€ 24,97
Uitverkocht

Free Your Mission, on stage

€ 24,97

Vrijdagavond 2 juni 19:30, Amsterdam Noord, het Concertgemaal.

6 vrouwelijke sprekers en volop kans om te netwerken.