SAMEN DE WERELD IN MET JOUW MISSIE

Wil jij meer gaan spreken over jouw missie? Zichtbaarder worden zowel op events als op social media?

Met het groepstraject 'Women on a Mission' zorg ik dat jij zichtbaar wordt, zowel offline als online. Tijdens het gehele traject werken we samen aan jouw (online) zichtbaarheid, jouw verhaal en jouw persoonlijk leiderschap. Je leert om met impact te spreken over dat wat belangrijk is voor jou én voor de wereld.

EFFECTEN

- Je voelt je vrij om jouw verhaal te vertellen en 100 % te gaan staan voor jouw missie. 

- Je weet wat jouw kernboodschap is én weet alles over storytelling. 

- Je kunt volledig vrij presenteren voor groepen. Je hebt er lol in.

- Je kunt pitchen, (online) presenteren en speechen. Overal en altijd!

En niet alleen dat. Je wordt omgeven door een groep ambitieuze en eerlijke vrouwen. Om elkaar te inspireren, motiveren en moed in te spreken.

Zo krijgt vrouwelijk leiderschap vorm en verbeteren we samen de wereld.

CHECK YOUR MISSION

Hoe weet je of je een missie hebt en of het programma bij jou past?

Misschien herken je je in het volgende:
M. Iedereen heeft een missie! Jij wilt meer werk maken van jouw missie. Misschien heb je er nog niet de juiste woorden voor maar jij weet wat belangrijk voor jou is én voor de wereld. 
I. Je wilt inspireren, je wilt mensen in beweging krijgen. Dat ze anders gaan doen of anders gaan denken.
S. Je wilt er succes mee krijgen, op een manier die bij jou past. Wat betekent succes voor jou?
S. Je wilt het samen doen en mensen betrekken bij jouw missie. Een community bouwen.
I. Je hebt eindeloos interesse in dit onderwerp en wilt interesse opwekken. Je wilt in de inhoud duiken. 
E. Je wilt je eigenheid niet verliezen. Je wilt je eigen woorden gebruiken en jouw eigen stem. Geen trucjes en geen verkooppraatjes. Helemaal volledig jezelf zijn terwijl je zichtbaar bent met je missie. Dat wil je!


Iris Kauffman (Strategic Graphic Designer, Art director & Brand developer)

 “Ik ben heel erg blij dat ik heb deelgenomen aan Women on a Mission. Sara en alle andere vrouwen hebben mij geïnspireerd met hun lef en missies. De inzichten van deze training hebben mijn missie verhelderd, waardoor ik nu veel duidelijker mijn boodschap en services kan aanbieden. En het mooiste vind ik dat Sara ons allemaal net dat ene zetje heeft gegeven om de sprong in het diepe te maken. Speechen op een podium!! Doodeng maar nu een stuk minder eng nu ik weet dat ik de vrouwen van Women on a Mission als community achter mij heb staan.”

Ruda de Goede (adem- en transformatiecoach)

"Ik heb tijdens het traject Women on a Mission enorm veel van Sara mogen leren. Sara heeft ervoor gezorgd dat ik nooit meer met een mond vol tanden sta op netwerkbijeenkomsten, wanneer mij wordt gevraagd wat ik doe. Super fijn! Daarnaast heb ik echt de fun van spreken in het openbaar mogen ervaren, dat heeft mij mooie sprekersklussen opgeleverd en smaakt absoluut naar meer!!"


Wat gaan we doen?

In online sessies en drie live trainingsdagen gaan we aan de slag met:

Maand 1: Jouw persoonlijke purpose, je mind-set en het vinden van de kernboodschap. Eindelijk de juiste woorden voor jouw missie!

Maand 2: Jouw verhalen. Deze verhalen versterken je kernboodschap en je weet mensen te raken. Volop tools voor storytelling & veel oefenen.

Maand 3: Oefenen met spreken voor de groep, pitchen en (online) zichtbaar worden met je missie. Leer over hoe je in de media kunt komen met je missie.

 

Wat krijg je?

Naast een hele bak sisterhood, positieve energie, een dosis lef en support krijg je:

  • 3 live trainingsdagen in een ruime trainingsruimte in Amsterdam. Veel kans om te oefenen.
  • Acht online inspiratie sessies en masterclasses door  Sara en andere experts.
  • Maandenlang pep-talk, feedback, filmpjes, opdrachten en tips waardoor jij écht stappen gaat zetten. Van twijfel en zelfkritiek naar DOEN.  

EXTRA’S:

Dit krijg je er allemaal nog bij:

  • Masterclass 10 tips voor online zichtbaarheid
  • Een 'sister' om successen en uitdagingen mee te delen.
  • Boek ‘Presenteren is een feest’
  • We bezoeken samen netwerkevents
  • Een klapstoeltje (toegang) tot het event: 'Free your Mission, on stage’ in Amsterdam Noord.
  • Een nieuw netwerk waar je nog jaren mee vooruit kunt.

Mala Paltoe (Adviseur en spreker Gelijkwaardigheid & Inclusie)

"Ja het moet anders, laten we starten met meer kleur! Dit is de kernboodschap waar ik sinds mijn deelname aan Women on a Mission de wereld mee in stap. Women on a Mission leerde mij de kneepjes van storytelling en zorgde voor diverse podia om te oefenen met mijn vele verhalen. Oefenen in een veilige omgeving heb ik als heel prettig ervaren.”


Wil jij ook zichtbaarder worden met je missie?

Schrijf je dan direct in of plan een sessie met SaraData live trainingsdagen:

Donderdagen van 10 tot 17 uur

12 sept. 10 okt. en 21 nov. 

Data zoomsessies:

Kick off sessie: do. 5 sept. 10:00!

Woensdagochtenden van 10:00 tot 12:00. Namelijk 18 en 25 sept. 6 nov. 4 en 11 dec. en 15 jan. ('25)

Start traject: Half sept. ’24 start alweer de vijfde groep Women on a Mission. Er is nog plek voor drie vrouwen in deze groep! 

Locatie: Fijne ruime locatie in  Amsterdam. Goed bereikbaar met zowel auto als o.v.

 

Kosten: €1997,- excl. btw. bij aanmelden vóór 18 juli. Daarna gaat de prijs naar €2197 ex. btw.

Het is, in overleg en onder voorwaarden, mogelijk om in termijnen te betalen. 'Volg het vuur in je onderbuik, niet het geld op de bank' aldus Ellen Degeneres.

Graag wijs ik je op de algemene voorwaarden. ​ ​​


Natascha Pelgrom (Transformatiecoach)

“In 2019 heb ik het programma Women on a Mission gevolgd bij Sara, wauw! What a change! Ik ben zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak gegroeid  Van onzeker en overtuigd dat ik niet kon presenteren ben ik naar zelfverzekerd gegaan en overtuigd dat ik wel degelijk goed kan spreken voor een groep. De vibe, de fijne feedback van de vrouwen onderling, de professionaliteit van Sara en haar oprechtheid, maar ook het feit dat ze bijna 24/7 bereikbaar is voor vragen maakt dat ik haar 5 sterren geef. Sara leert je echt om ‘vrij te presenteren’ (haar kernboodschap) en ook nog eens om je verhaal krachtig en gestroomlijnd te vertellen.”


Veel gestelde vragen:

Ik heb er nu te weinig tijd voor, wanneer is de volgende ronde?

Ik start waarschijnlijk half sept. 2025 de volgende ronde! De data van de live-dagen en de zoommeetings prik ik in afstemming met jouw agenda. Helpt dat? En daarnaast is het net zoiets als ‘ik heb geen tijd om te sporten/lezen/seksen’ soms moet je tijd maken. Hoe belangrijk vind jij jouw missie?

Kan ik in mijn eigen tijd en eigen tempo het programma doorlopen?

Het is GEEN online programma met filmpjes die in je inbox verdwijnen en waar je thuis in je up mee aan de slag moet.

In de drie maanden ga je samen in de DOE-modus komen. Je hebt geen excuus om te gaan uitstellen of achterover leunen. 

Het programma is bedoelt om tegelijkertijd (en soms ook samen) met de andere vrouwen alle opdrachten te doen. Je krijgt veel support van mij en van de groep. Ik koppel je aan een maatje, we treffen elkaar wekelijks live op Zoom en 1 keer per maand zien we elkaar voor een hele dag training. Op die dagen kun je veel oefenen, feedback krijgen en materiaal ontwikkelen.  

Het is voor mij een grote investering, wat is de waarde?

Een vraag aan jou terug: “Denk je dat je de investering eruit kunt halen?”. Ik help je om zichtbaarder te worden met je missie en je krijgt alle tools om volledig vrij te presenteren. Dat helpt jou vooruit in jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. Dat is onbetaalbaar.

Onderschat ook niet de waarde van een nieuw netwerk. De vrouwen die mee doen betekenen veel voor elkaar, ook zakelijk.

De waarde van dit programma is groot. Zeker als jouw motivatie en inzet groot is. En los daarvan, Sara steekt veel tijd, aandacht en liefde in de vrouwen van Women on a mission. Daarom zijn de groepen niet te groot. Dat mag ook wat kosten. 

 


Ellen Kok  (Headhunter | Investor)

"Ik werd me bewust van dat ik überhaupt een missie heb en die kan voortleven. Bij Women on a Mission leer je vrij van angsten presenteren en krijg je woorden voor wat je doet (je missie). Sara is een prettige en positief ingestelde persoon die ongelooflijk goed luistert en de juiste woorden teruggeeft. Women on a mission is geschikt voor vrouwen die willen investeren, zich volledig willen inzetten, open staan voor een persoonlijke transitie en woorden willen vinden voor wat zij belangrijk vinden. Voor zichzelf en voor (een deel van) de wereld.”