Algemene voorwaarden


Aanmeldingen en betaling

Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging van inschrijving. Voor aanvang van de training ontvang je een informatiemail en de factuur. Over de trainingen en coaching wordt 21% btw gerekend.

Het factuurbedrag dient vóór aanvang van de training of coaching te zijn overgemaakt. Betalen in termijnen is alleen mogelijk in overleg.

 

Bedenktijd

Na inschrijving geldt een bedenktijd van 2 dagen waarin je kosteloos mag annuleren. Daarna wordt je inschrijving automatisch definitief en is er geen restitutie mogelijk.

 

Afzeggen wegens ziekte

Bij de individuele afspraken (1-op-1 coaching) geldt dat de afspraak bij verhindering mimimaal 48 uur voor de afspraak wordt afgezegd, per mail of telefonisch. Wanneer de afspraak minder dan 48 uur vooraf wordt afgezegd, zullen de kosten voor de coaching volledig in rekening worden gebracht. Wanneer de afspraak door de coach wordt afgezegd zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

 

Annulering door de trainer

Bij onvoldoende deelnemers kan de trainer besluiten tot uitstel of annuleren van de training. Bij annulering worden de betaalde kosten aan de deelnemer geretourneerd. 

De deelnemer wordt ten alle tijden geïnformeerd bij wijzigingen in het programma. De trainer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten die zijn gemaakt om aan de training te kunnen deelnemen, al dan niet door annulering van de training.