SHARE YOUR MISSION SESSIES

De eerste stap is je missie delen

Zou je meer mensen willen vertellen over jouw missie, ondernemersplan of project?

Maar vind je pitchen ongemakkelijk? Of kun je de juiste woorden niet vinden? 
Je hebt geen zin om een zogenaamd perfect verkooppraatje te houden of met cijfers te smijten.

Dat snap ik heel goed! 
Je wilt gewoon vrij kunnen spreken vanuit je hart. In een veilige setting oefenen met het delen van jouw missie. Graag creëer ik voor jou een plek, een kans om, in een veilige setting, te oefenen met pitchen!


Share your Mission is er speciaal voor jou om kort en krachtig te spreken over dat wat belangrijk is voor jou, jouw missie. Ideaal om je pitch te oefenen én je netwerk te vergroten.

Hoe werkt het?

We starten met het trekken van een kaartje en doen een visualisatie waarbij je contact maakt met jouw intentie. Alles wat helpt om jou volledig vrij te laten spreken en te laten ontspannen.

Iedere spreker krijgt vervolgens precies evenveel spreektijd om haar missie te delen.

Ik zorg voor 'tussenruimte' met muziek zodat we ons daarna weer volledig open kunnen stellen voor de volgende spreker. Er zijn max. 8 pitchers.

Heb je wat hulp nodig bij de voorbereiding? Je krijgt er een werkboek bij met alle tips, tools en een voorbeeld pitch van Sara.

Na afloop geeft sprekerscoach Sara Bruinsma persoonlijke feedback op jouw pitch. Daarnaast heeft ze pitch-tips voor de hele groep. 

Leerzaam voor iedereen die beter wil worden in spreken in het openbaar.

De eerstvolgende Share your Mission sessies zijn op:

DATA:  Woensdag 15 mei '24

TIJD: van 10:00 tot 12:15. 

LOCATIE: Online via zoom

EXTRA: Vooraf en pep-talk en na afloop feedback op jouw pitch.  Tips & tools voor pitchen door TEDx sprekerscoach Sara Bruinsma. 

INVESTERING: 42,97 euro ex. btw. voor deelname pitchcirkel, werkboek vol tips en tools én een opname van jouw pitch (op verzoek).

Koop je ticket hieronder!


Astrid Landman: "Bij Sara de pitchcirkel gevolgd. Heel waardevol en inspirerend hoe ze het doet. Met haar speelse en open aanpak creëert ze een veilige plek om te oefenen. Met waardevolle feedback waar ik direct mee aan de slag kan. Een aanrader!"

Wendy Dragtstra: "Wat fijn om te pitchen voor Sara! Zij is echt een professional. Ze stelt je op je gemak en daagt je tegelijkertijd uit om uit je comfort zone te stappen. Met als gevolg dat je groeit en beter wordt in pitchen. Ik vond haar feedback zeer waardevol."

Ja, ik wil graag aanwezig zijn bij de Share your Mission sesse én ik wil het pitch-werkboek ontvangen. Kies een datum!

Check voor aankoop mijn algemene voorwaarden.

Een werkboek vol tips en tools voor jouw pitch 

Als je een kaartje koopt voor de pitchcirkel krijg je er een werkboek bij. Je kunt het werkboek ook los aanschaffen (zonder pitchcirkel), ga daarvoor helemaal naar onder aan deze pagina.

Het is mijn missie om jou volledig vrij te laten spreken. Dit werkboek is er voor jou, zodat jij altijd jouw pitch paraat hebt. Mensen zullen jou immers veel sneller weten te vinden als jij jouw missie helder in de wereld zet.

Te beginnen bij dit werkboek met daarin o.a.

- vijf waardevolle tips en acht ingrediënten voor jouw pitch,

- tools voor jouw kernboodschap,

- in drie stappen beeldend vertellen en

- een basis script voor jouw pitch (met het voorbeeld erbij van Sara's pitch).

 

Wees zeer welkom op de online pitchcirkels waar je je pitch kunt laten horen aan anderen én waar je feedback van mij, Sara Bruinsma, krijgt. 

Laten we beginnen! Tot snel!


VEEL GESTELDE VRAGEN


Is het voor ervaren of onervaren sprekers?
De sprekers hoeven geen ervaring te hebben, maar het mag wel. Pitchen is, ook voor ervaren sprekers, steeds weer spannend. Het blijft goed om je pitch steeds weer aan te scherpen. Ook om te voorkomen dat je steeds hetzelfde verhaal vertelt. 


Moet je je verhaal/je pitch voorbereiden?
Dat mag zeker en daar help ik je ook graag bij. Daarom krijg je er een werkboek bij met daarin o.a. een script voor een pitch met storytelling & kernboodschap. Je mag het ook laten ontstaan als dat beter bij jou past.
Je krijgt spreektijd die je mag gebruiken om je pitch te doen, te zoeken naar woorden, te blozen, te ratelen, opnieuw te beginnen en je wijsheid te delen. De cirkels zijn er om te oefenen!


Komt er vaker een pitchcirkel?
Zeker! Elke 2 maanden organiseer ik deze online cirkels.  Als je slim bent kom je elke keer opnieuw om te oefenen en je pitch aan te scherpen.


Ik durf nog niet te spreken, mag ik ook alleen komen luisteren?
Ja dat mag zeker! Elke spreker heeft ook een luisteraar nodig. De waarde van luisteraars is even groot als de waarde van sprekers.

 

Is er een podium en een publiek?

Nee, er is niet letterlijk een podium. Er is wel publiek en door de setting en mijn grote ervaring met het begeleiden van online meetings voelt het intiem en alles behalve saai of afstandelijk. Je kunt van elke ontmoeting een pitch maken. 


Marlette:

"Even grote complimenten voor hoe professioneel, zelfverzekerd en liefdevol Sara de cirkel heeft geleid. Met rust en kwetsbaarheid gaf je iedereen ruimte. De sfeer was zo veilig en goed. Ik ben helemaal opgeknapt ervan."

In dit werkboek tips, tools en ingredienten voor een krachtige pitch.

Ook staat er een script in voor een pitch met storytelling en je kunt, ter voorbeeld, de pitch van Sara lezen. 

Dankzij dit werkboek zit jij niet met je mond vol tanden als je mag pitchen. Je hoeft het niet alleen te doen!