SHARE YOUR MISSION SESSIES

De eerste stap is je missie delen

Van het DeLaMar theater tot TEDxAmsterdamWomen. Van The Self-Made Summit tot haar eigen event: Free your Mission on stage. Al jaren bereid Sara haar klanten voor op het podium. Om daar te staan met een herkenbaar en inspirerend verhaal. Interactie aan te gaan met het publiek.

Volledig vrij te spreken.


Misschien heb jij niet dagelijks een podium met groot publiek beschikbaar. Maar wil je wel meer mensen vertellen over jouw missie, ondernemersplan of project. Kort en krachtig en op zo'n manier dat mensen het niet snel vergeten.

Jouw missie is jouw drijvende kracht en je pitch is jouw tool waarmee je de wereld in stapt. Klaar om mensen warm te maken. Klinkt super toch? Maar het kan best even zoeken zijn naar de juiste woorden. 

*Pitchen kan ongemakkelijk voelen. Je hebt geen zin om een zogenaamd perfect verkooppraatje te houden of met cijfers te smijten.

Dat snapt Sara heel goed! 
Je wilt gewoon vrij kunnen spreken vanuit je hart. In een veilige setting oefenen met het delen van jouw missie.

* 'simpelweg' kort en krachtig spreken over je missie.

Share your Mission is er speciaal voor jou om online, kort en krachtig, te spreken over dat wat belangrijk is voor jou en voor de wereld: jouw missie. Ideaal om je pitch te oefenen, te leren van Sara én je netwerk te vergroten. Ja, je mag ongegeneerd netwerken en jouw contactgegevens delen. Juist!

Hoe werkt het?

Sara geeft een masterclass waar je meteen al heel veel van leert over spreken in het openbaar. Ze zorgt voor een setting waarin jij volledig vrij kunt spreken. Iedere spreker krijgt vervolgens precies evenveel spreektijd om haar missie te delen.

Er zijn tussen de 4 en max. 8 pitchers. De groep is dus niet té groot maar wel groot genoeg om te kunnen oefenen.

Heb je wat hulp nodig bij de voorbereiding? Snap ik.

Je krijgt er een werkboek bij met alle tips, tools en een voorbeeldpitch van Sara.

Na afloop geeft sprekerscoach Sara Bruinsma persoonlijke feedback op jouw pitch. Daarnaast heeft ze pitch-tips voor de hele groep. 

De eerstvolgende Share your Mission sessie is op:

DATA:  Woensdag 15 mei '24

TIJD: van 10:00 tot 12:15. 

LOCATIE: Online via zoom

EXTRA: Vooraf een pep-talk en na afloop feedback op jouw pitch.  Sara deelt, in een korte masterclass, alles wat zij weet over TedxAmsterdamWomen vanuit haar rol als sprekerscoach. Een behind the scenes bij TedxAmsterdamWomen.

INVESTERING: 42,97 euro ex. btw. voor deelname pitchcirkel, werkboek vol tips en tools én een opname van jouw pitch (op verzoek).

Voor iedereen die beter wil worden in krachtig spreken in het openbaar. Koop je ticket hieronder!


Astrid Landman: "Bij Sara de pitchcirkel gevolgd. Heel waardevol en inspirerend hoe ze het doet. Met haar speelse en open aanpak creëert ze een veilige plek om te oefenen. Met waardevolle feedback waar ik direct mee aan de slag kan. Een aanrader!"

Wendy Dragtstra: "Wat fijn om te pitchen voor Sara! Zij is echt een professional. Ze stelt je op je gemak en daagt je tegelijkertijd uit om uit je comfort zone te stappen. Met als gevolg dat je groeit en beter wordt in pitchen. Ik vond haar feedback zeer waardevol."

Ja, ik wil graag aanwezig zijn bij de Share your Mission sesse én ik wil de hand-out ontvangen. Kies een datum!

Check voor aankoop mijn algemene voorwaarden.

Een werkboek vol tips en tools voor jouw pitch 

Als je een kaartje koopt voor Share your Mission krijg je er een hand-out bij. 

Het is mijn missie om jou volledig vrij te laten spreken. Deze hand-out is er voor jou, zodat jij altijd jouw pitch paraat hebt. Mensen zullen jou immers veel sneller weten te vinden als jij jouw missie helder in de wereld zet.

Te beginnen bij deze hand-out met daarin o.a.

- vijf waardevolle tips en acht ingrediënten voor jouw pitch,

- tools voor jouw kernboodschap,

- in drie stappen beeldend vertellen en

- een basis script voor jouw pitch (met het voorbeeld erbij van Sara's pitch).

Laat me vooral weten hoe je pitch gegaan is!


VEEL GESTELDE VRAGEN


Is het voor ervaren of onervaren sprekers?
De sprekers hoeven geen ervaring te hebben, maar het mag wel. Pitchen is, ook voor ervaren sprekers, steeds weer spannend. Het blijft goed om je pitch steeds weer aan te scherpen. Ook om te voorkomen dat je steeds hetzelfde verhaal vertelt. 


Moet je je verhaal/je pitch voorbereiden?
Dat mag zeker en daar help ik je ook graag bij. Daarom krijg je er een hand-out bij met daarin o.a. een script voor een pitch met storytelling & kernboodschap. Je mag het ook laten ontstaan als dat beter bij jou past.
Je krijgt spreektijd die je mag gebruiken om je pitch te doen, te zoeken naar woorden, te blozen, te ratelen, opnieuw te beginnen en je wijsheid te delen. De sessies zijn er om te oefenen!


Ik durf nog niet te spreken, mag ik ook alleen komen luisteren?
Ja dat mag zeker! Elke spreker heeft ook een luisteraar nodig. De waarde van luisteraars is even groot als de waarde van sprekers.

 

Is er een podium en een publiek?

Nee, er is niet letterlijk een podium. Er is wel publiek en door de setting en mijn grote ervaring met het begeleiden van online meetings voelt het intiem en alles behalve saai of afstandelijk. Je kunt van elke ontmoeting een pitch maken. 


Marlette:

"Even grote complimenten voor hoe professioneel, zelfverzekerd en liefdevol Sara de sessie heeft geleid. Met rust en kwetsbaarheid gaf je iedereen ruimte. De sfeer was zo veilig en goed. Ik ben helemaal opgeknapt ervan."