1-OP-1 SPEECHCOACHING DOOR SARA BRUINSMA


Ga jij binnenkort een belangrijke speech geven en wil je spreken vanuit je hart? Mag jij een inspirerende talk geven op een event? En wil je daar goed voorbereid staan?

Of wil jij je presentatie en het verhaal van jouw bedrijf helder hebben? Dat het helemaal klopt bij jou en bij jouw missie.

Je hebt iemand naast jou nodig die het beste uit jou en jouw presentaties haalt. Wil je het niet alleen doen?

Dan is dit helemaal jouw pakket!

We gaan er snel samen mee aan de slag dat jij straks vol vertrouwen elk podium, elk event of elke netwerkborrel kunt betreden en door kunt blijven ademen. Sterken nog: Je hebt er lol in en maakt contact!


Wendy Ethard:"Sara is een fijne sprekerscoach die je met hart en ziel begeleidt. Ze ziet jou en je verhaal en zorgt ervoor dat het scherper en bondiger wordt. Met haar enthousiasme, eerlijkheid en prettige manier van communiceren brengt ze je telkens een stapje verder. Daarnaast schroomt ze niet om ook haar eigen kwetsbare kant te tonen. Het is duidelijk dat dit zoveel meer is dan alleen werk voor Sara.  Ze is inspirerend en liefdevol!"


Hoe fijn zou het zijn om de tijd te nemen en mensen vol vertrouwen mee te nemen in jouw verhaal of het verhaal van jouw bedrijf? Een verhaal dat raakt en aankomt. 

En dat er ook nog tijd is voor interactie met het publiek. 

Stress is helemaal niet nodig, want ook jij kan dit! Samen focussen we op een logische opbouw, een krachtige kernboodschap,  je non-verbale houding en de edele kunst van het onvolledig zijn. 

Het enige wat jij nu hoeft te doen is contact met me opnemen en wat tijd inruimen in je agenda!

Dan plannen we snel samen wat data en stuur ik je een werkboek met voorbereidende opdrachten waar je meteen mee kunt starten.Anouk Steenbruggen: "In voorbereiding voor mijn talk op The Self-Made Summit heb ik Sara haar hulp ingeschakeld. Ik ging er blanco in en kwam er uit met een mooi verhaal wat echt bij mij paste en mijn eigen woorden. Zij hielp mij met het mooie verhaal, de opbouw, de manier van presenteren en de interactie maken met mijn publiek. Ze was zelf ook aanwezig bij mijn talk en kon daarom ook goed gericht achteraf feedback geven. Ik raad haar aan iedereen aan die voor een publiek gaat spreken. Je staat er zelfverzekerder en krijgt meer plezier in het vertellen van je verhaal. Een absolute must voor iedere spreker."


De 1-op-1 speechcoaching bestaat uit:

  • Een kennismaking met Sara (online)
  • Een werkboek met voorbereidende opdrachten
  • 2 of 3 sessie’s voorafgaand aan jouw presentatie/pitch/speech (ieder 2 1/2 uur) of één dag van 10 tot 16 uur.
  • Een online sessie na afloop (40 min)
  • Het is altijd mogelijk om meer sessies vooraf of achteraf te plannen, als dat nodig blijkt. 
  • Feedback op jouw presentatie 

Locatie: Online, op jouw locatie of een locatie in (de buurt van) Amsterdam

Datum & tijd: In overleg

Bonus 1: See your speech visualisatie

Bonus 2: Check your speech-list

Bonus 3: 6 mogelijke scripts voor jouw speech

Investering: Op aanvraag

Graag wijs ik je op de algemene voorwaarden. ​ ​​